
| Pareigos | Visos pareigos |
| Įmonė | Anoniminė |
| Miestas | Kaunas |
| Pasiūlymas | Apie darbą Aukštos kokybės maisto gamybos užtikrinimas; Patiekalų receptūrų kūrimas, technologinių kortelių sudarymas; Vadovavimas restorano virtuvės darbuotojams; Žaliavų užsakymas, jų tiekimo ir sandėlio kontrolė. Mūsų reikalavimai Darbo restorano ar kavinės virtuvės šefu, virtuvės vadovu, gamybos vadovu patirtis; Kūrybingumas, sumanumas organizuojant virtuvės veiklą ir kuriant naujų patiekalų receptūras; Aukštasis arba aukštesnysis išsilavinimas (maisto technologija, sauga, inžinerija, visuomeninis maitinimas); Maisto kokybės ir saugos reikalavimų žinojimas. Mes siūlome Geras darbo sąlygas; Darbo patirtį bei kvalifikaciją atitinkantį konkurencingą atlyginimą, motyvacinius priedus; Galimybę įgyvendinti savo idėjas ir sprendimus; Visas darbui reikalingas priemones. |
| Nurodymai | Susisiekite [email protected] |
| Galioja iki | 2019 Lap. 2d. 00:00 |