Anoniminė

Pardavimų vadybininkas

gautas 2017 Nov 18
Pasibaigė pasiūlymo galiojimo laikas arba pasiūlymas buvo panaikintas!
PareigosPardavėjas
ĮmonėAnoniminė
MiestasVilnius
Pasiūlymas
Apie darbą
Esame įsikūrę Kaune, įmonė veiklą vykdo jau 5 metus, turime sukaupę nemažą patirtį savo srityje. Esame gamybinė įmonė, dirbame su metalu, bei jo apdirbimu, daugiau informacijos apie mūsų darbus ir produktus rasite tinklapyje www.metalurga.lt atliekame ir organizuojame tai pat ir montavimo darbus. Didiname pardavimų komandą, jei norite augti kartu prisijunkite prie mūsų jaunos ir tobulėjančios komandos.
Mūsų įmonė ieško nuo darbo vietos nepriklausomo, projektų vadovo- pardavėjo. Kuris gebėtų pats planuotis savo darbus,su mūsų pagalba ir patirtimi organizuotis montavimus. Tam turime išdirbtą sistemą, galime nesunkiai jos iš mokinti. Turime aiškią kainodarą, jos pagalba galite greitai kurti komercinius pasiūlymus, kuriuos padėsime daryti ONLINE būdu.
Reikalingos savybės – Jaunatviškas požiūris, greitas prisitaikymas prie besikeičiančiu išmaniųjų technologijų, puikus pardavimų įgūdžiai, darbui tiek su privačiais, tiek su įmonių klientais. Mokėjimas planuotis laiką, darbą, organizuoti darbų eigą.
Įmonė prie savo veiklos nori prijungti naujo produkto pardavimus, garažo vartų montavimą ir pardavimus. Pardavimų vadybininkas turi atlikti konkurencinę analizę, organizuoti per samdomų montuotojų komandas , planuotis marketingo strategiją, susidaryti projekto sėkmes ir nesekmės scenarijų planus, bei pasitraukimo planą, jei projektas taps nuostolingas. Gali tai? Susisiek su mumis.
 
Kokios galimybės uždirbti? Kol projektas taps pelningu mokamas bazinis alyginimas, projektui tapus sėkmingu, pridedamas priedas nuo bendro projekto pelno.
Jums nereikia ofiso, ofisas jūsų namai arba automobilis, jums tik reikia organizuoti pardavimus ir su mūsų pagalba kuruoti projektus, kad jie sėkmingai būtų užbaigti.
Sudomino, laukiame jūsų laiško ir nuomonės, bei idėjų :)

Mūsų reikalavimai
Gebėjimas naudotis kompiuteriu.
Vairuotojo pažymėjimas.
Patirtis statybų sektoriuje, pardavimuose.
Strateginis mąstymas, puikus sugebėjimai pardavimuose, netik teoriniai, bet ir praktiniai.

Mes siūlome

Darbo užmokestį kuris yra visiškai orentuotas į atliktus parduotus projektus


NurodymaiSusisiekite [email protected]
Apie Radau.lt | Mūsų tikslas | Įmonėms | Siūlo darbą | Kontaktai Darbo kodeksas

Įmonės siūlo darbą šiuose miestuose:

» Darbas Vilniuje     » Darbas Kaune     » Darbas Klaipėdoje     » Darbas Šiauliuose
» Darbas Alytuje     » Darbas Utenoje     » Darbas Palangoje     » Darbas užsienyje

Negyvenate nei viename iš šių miestų? Spauskite čia ir sužinokite kas siūlo darbą Jūsų mieste.