Anoniminė

Apskaitos skyriaus vadovas (-ė)

gautas 2017 Jun 27
Pasibaigė pasiūlymo galiojimo laikas arba pasiūlymas buvo panaikintas!
PareigosVadovas
ĮmonėAnoniminė
MiestasKlaipėda
Pasiūlymas
Apie darbą

Bendrovės apskaitos politikos (finansinės, naftos produktų ir gamtinių dujų) formavimas ir jos įgyvendinimas; Finansinės apskaitos organizavimas ir finansinių ataskaitų rengimas pagal Tarptautinius finansinės atskaitomybės standartus; Naftos produktų ir suskystintų gamtinių dujų apskaitos organizavimas; Mokestinės apskaitos organizavimas; ES paramos ir kitų paramos fondų apskaitos organizavimas ir ataskaitų rengimas; Reguliuojamos veiklos apskaitos organizavimas ir ataskaitų rengimas; Apskaitos skyriaus darbuotojų darbo organizavimas; Vidinių ir išorinių klientų konsultavimas apskaitos (finansinės, naftos produktų ir gamtinių dujų) klausimais.


Mūsų reikalavimai

Aukštasis universitetinis finansų, ekonomikos, apskaitos studijų srities išsilavinimas; Ne mažesnė kaip 3 m. vadovavimo patirtis finansų arba apskaitos srityje; Darbo patirtis su apskaitos sistemomis; Tarptautinių finansinės atskaitomybės standartų išmanymas; Mokestinės apskaitos išmanymas; Puikus lietuvių ir anglų kalbų mokėjimas; Strateginis ir analitinis mąstymas, įžvalgumas; Komunikabilumas, sąžiningumas, objektyvumas. Privalumai:   Darbo su mokesčių, finansų ir kontrolės institucijomis patirtis; Bendrovės veiklos reguliavimo aplinkos, darančios įtaką finansiniams rezultatams, išmanymas; ES paramos ir kitų paramos fondų apskaitos vedimo ir ataskaitų rengimo patirtis; Reguliuojamos veiklos apskaitos dujų sektoriuje patirtis; Naftos produktų ir suskystintų gamtinių dujų apskaitos patirtis; Darbo patirtis su apskaitos programa Navision bei dokumentų valdymo sistema DLX; Darbo patirtis rengiant apskaitos politiką; Rusų kalbos mokėjimas.  


Mes siūlome


Kontaktinis asmuo: Aušra Galvanauskė, el. adresas ag[eta]afr.lt, CV bei motyvacinį laišką siųsti su nuoroda “Apskaitos skyriaus vadovas (-ė)” Konfidencialumą garantuojame. Informuosime tik atrinktus kandidatus.


NurodymaiSusisiekite [email protected]
Apie Radau.lt | Mūsų tikslas | Įmonėms | Siūlo darbą | Kontaktai Darbo kodeksas

Įmonės siūlo darbą šiuose miestuose:

» Darbas Vilniuje     » Darbas Kaune     » Darbas Klaipėdoje     » Darbas Šiauliuose
» Darbas Alytuje     » Darbas Utenoje     » Darbas Palangoje     » Darbas užsienyje

Negyvenate nei viename iš šių miestų? Spauskite čia ir sužinokite kas siūlo darbą Jūsų mieste.